تشریح فعالیتهای بهداشت محیط برنامه سلامت رمضان98
امتیاز:
برنامه سلامت رمضان واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان شهرستان مهران همزمان با سراسر کشور با اولویت نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن حساس و نظارت بر سامانه های آبرسانی و با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و همچنین به منظور کاهش و کنترل بيماري هاي مرتبط با آب و مواد غذایی از 14 اردیبهشت ماه لغایت 17 خرداد ماه سال جاری با حضور فعال تمامی بازرسين بهداشت محیط مجهز به تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از آب، مواد غذایی و سطوح، از 8 صبح تا 20 شب در ساعات اداری و غير اداری و روزهای تعطیل اجرا می گردد.
تشکیل جلسات هماهنگی درون بخشی و برون بخشی ،چاپ و توزیع استیکر و پمفلت های آموزشی و نصب بنر های اطلاع رسانی در سطح شهر، بازدید مراکز مواد غذایی و اماکن عمومی حساس،بازدید مساجد و اماکن متبرکه و سامانه های آبرسانی ،نمونه گیری مواد غذایی و برخورد با متخلفین از موازین بهداشتی از جمله مهمترین فعالیتهای بهداشت محیط مهران مطابق برنامه کشوری سلامت رمضان می باشد.
در طول برنامه سلامت نوروزی سال 98 تعداد 567 مورد بازدید از سطح مراکز مواد غذایی ، معرفی 10نفر از متصدیان مراکز مواد غذایی بعلت عدم رعایت مقررات بهداشتی به تعزیرات،سنجش 232مورد عوامل فیزیکی با دستگاههای پرتابل،خارج نمودن 100کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد از مسیر مصرف انسانی،انجام 17موردآزمایش میکروبی و سنجش کلرباقیمانده آب شرب شهری وروستایی به تعداد408مورد از مهمترین اقدامات صورت گرفته توسط بهداشت محیط شهرستان مهران می باشد.
مجتبی کریمی کارشناس مسئول واحد