X

مشاهده خبر

تاریخ انتشار: چهارشنبه 14 خرداد 1404
توصیه های بهداشتی در آستانه عید سعید قربان

  توصیه های بهداشتی در آستانه عید سعید قربان

امتیاز: Article Rating

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهران،  در آستانه عید سعید قربان فاطمه زینی وند مسئول واحد بهداشت محیط توصیه های مهمی برای ضبح و مصرف گوشت ارائه کرد.

اهم توصیه های بهداشتی به شرح زیر است:

۱. از خرید دام زنده و یا محصولات دامی که خارج از نظارت شبکه دامپزشکی ذبح و عرضه می شوند، خودداری شود.

۲. ذبح دام صرفا در کشتارگاههای تحت نظارت شبکه دامپزشکی انجام، و از ذبح دام در منزل و معابر عمومی اجتناب شود.

۳. افرادی که به ذبح دام مشغول هستند باید از وسایل حفاظت فردی مانند دستکش،چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح ضدعفونی کرده و همچنین خونابه ها به طریق بهداشتی دفع شود.

۴. به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنند.

۵. گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود.

۶. جگر و سایر امحا و احشای دام پس از ۴۸ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد، مصرف شود.

۷. افرادی که گوشت خرد میکنند بخصوص زنان خانه دار حتما از دستکش استفاده نمایند.

۸. از مصرف گوشت و جگر نیم پز اجتناب شود.

 

۹. از دستکاری، کندن و له کردن کنه های موجود بر روی بدن دام اکیدا خودداری گردد.

تصاویر
  • توصیه های بهداشتی در آستانه عید سعید قربان
  • توصیه های بهداشتی در آستانه عید سعید قربان
ثبت امتیاز