انجام تست بلانکیت(جوهر قند) در نانواییهای سطح شهرستان
امتیاز:
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستانمهران، سجاد توان معاون بهداشتی اظهارداشت: براساس مطرح شدن شکایات از سوی مصرف کنندگان در خصوص کیفیت نامناسب نان و افزودن مواد غیرمجاز، کارشناسان بهداشت محیط طی هماهنگیهای صورت گرفته با معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اقدام به انجام تست تشخیص بلانکیت(جوهر قند) برای بار دوم در سطح شهرستان نمودند، طی این اقدام در مجموع ازکل نانواییهای سطح شهر مهران تست مذکور صورت گرفت و چند مورداستفاده از بلانکیت درخمیر نان مشاهده شد که اقدامات لازم در خصوص افراد متخلف در حال انجام است.
زینیوند کارشناسان بهداشت محیط تصریح کرد: مقرر شده است جهت تأمین امنیت مواد غذایی مصرف کنندگان نان، تست مذکور به صورت دوره ای از تمام نانواییهای شهرستان انجام شود.