توصیه های بهداشتی در آستانه عید سعید قربان
امتیاز:
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهران، در آستانه عید سعید قربان فاطمه زینی وند مسئول واحد بهداشت محیط توصیه های مهمی برای ضبح و مصرف گوشت ارائه کرد.
اهم توصیه های بهداشتی به شرح زیر است:
۱. از خرید دام زنده و یا محصولات دامی که خارج از نظارت شبکه دامپزشکی ذبح و عرضه می شوند، خودداری شود.
۲. ذبح دام صرفا در کشتارگاههای تحت نظارت شبکه دامپزشکی انجام، و از ذبح دام در منزل و معابر عمومی اجتناب شود.
۳. افرادی که به ذبح دام مشغول هستند باید از وسایل حفاظت فردی مانند دستکش،چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح ضدعفونی کرده و همچنین خونابه ها به طریق بهداشتی دفع شود.
۴. به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنند.
۵. گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود.
۶. جگر و سایر امحا و احشای دام پس از ۴۸ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد، مصرف شود.
۷. افرادی که گوشت خرد میکنند بخصوص زنان خانه دار حتما از دستکش استفاده نمایند.
۸. از مصرف گوشت و جگر نیم پز اجتناب شود.
۹. از دستکاری، کندن و له کردن کنه های موجود بر روی بدن دام اکیدا خودداری گردد.