برگزاری کلاس آموزشی در خصوص افزودنیهای غیرمجاز در نانواییها
امتیاز:
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان، کارگاه آموزشی با موضوع افزودنیهای غیرمجاز در تولید نان ویژه نانوایان سطح شهرستان برگزار شد.
در این جلسه که با حضور جمعی از نانوایان برگزار گردید، کارشناسان ستادی بهداشت محیط و تغذیه شبکه بهداشت به بیان نکات علمی و بهداشتی در زمینه مضرات استفاده از مواد افزودنی غیرمجاز از جمله جوش شیرین و سایر بهبوددهندههای غیرمجاز پرداختند.
در این برنامه همچنین بر اهمیت رعایت اصول بهداشتی در تهیه و پخت نان، ارتقای کیفیت نان تولیدی و نقش نانوایان در سلامت جامعه تأکید شد.
در پایان، به سؤالات شرکتکنندگان پاسخ داده شد و بر لزوم تداوم آموزشهای تخصصی برای صنف نانوایان جهت ارتقای سلامت عمومی جامعه تأکید گردید